Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Σάλος με τουρίστρια στη Φλόριντα - Ξύριζε τα πόδια της σε πισίνα γεμάτη κόσμο! (βίντεο)

Οι διακοπές αποτελούν την περίοδο του έτους κατά την οποία ξεχνάμε τις έγνοιες, γινόμαστε πιο ανέμελοι και απολαμβάνουμε την ελευθερία που μας χαρίζει ο ελεύθερος χρόνος και η καλοκαιρία. 

Μερικοί βέβαια αισθάνονται λίγο πιο... ελεύθεροι απ' όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να παραβαίνουν κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στην αλληλεπίδρασή τους με άλλους παραθεριστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια τουρίστρια στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της μέσα σε μια πισίνα γεμάτη κόσμο. Ένας αηδιασμένος αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του και πόσταρε το βίντεο στα social media, εξοργισμένος με τη συμπεριφορά της γυναίκας. 

Όπως μπορεί κανείς να δει στο κλιπ, λίγα μέτρα μακριά από τη γυναίκα κολυμπούν παιδιά που μπαινοβγάζουν το κεφάλι τους στο νερό. Παραδόξως, ο μόνος που φαίνεται να ενοχλείται από την ανάρμοστη συμπεριφορά της γυναίκας είναι το άτομο που τραβά το βίντεο, αφού οι υπόλοιποι δεν της λένε τίποτε, ούτε καν την κοιτούν.

Το κλιπ έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και σχόλια στα social media.

«Σκέψου να καταπιείς κατά λάθος νερό σε αυτήν την πισίνα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος εξέφρασε απορία που μια γυναίκα η οποία αδιαφορεί τόσο εμφανώς για την γνώμη των άλλων, ενδιαφέρεται τελικά για την τριχοφυΐα των ποδιών της!

 

Tags
Back to top button