Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Πρόστιμο 500 δολαρίων σε γυναίκα, επειδή ξέχασε να δηλώσει ένα μήλο!

Το πρόστιμο των 500 δολαρίων επέβαλε η τελωνειακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κρίσταλ Τάντλοκ, επειδή βρέθηκε στην τσάντα της ένα μήλο, φτάνοντας στο αεροδρόμιο. Στη γυναίκα, που ταξίδευε από το Παρίσι για ΗΠΑ, προσφέρθηκε από την αεροσυνοδό ένα μήλο στη διάρκεια της πτήσης, το οποίο όμως δεν έφαγε, κρατώντας το για την επόμενη πτήση της προς το Ντένβερ.

Ομως, οι τελωνειακοί βρήκαν το μήλο κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αεροδρόμιο στη Μινεάπολις, τον πρώτο σταθμό του ταξιδιού της. Το φρούτο βρισκόταν ακόμη στην πλαστική σακούλα, όπως της το είχαν δώσει οι αεροσυνοδοί της Delta Airlines. Οταν βρήκαν το μήλο της, η Τάντλοκ ρώτησε τους υπαλλήλους της τελωνειακής υπηρεσίας αν μπορούσε να το πετάξει ή να το φάει. Αντί για αυτό, την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων, επειδή δεν το δήλωσε.

Πάντως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει να περάσει έτσι και δήλωσε ότι θέλει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο. «Είναι πραγματικά ατυχές να συμπεριφέρονται σε κάποιον σαν να είναι εγκληματίας, για ένα φρούτο», σχολίασε, σύμφωνα με το BBC.

 

Tags
Back to top button