Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Προετοιμασία Ντ. Τραμπ για να καταθέσει ενώπιον του ειδικού εισαγγελέα Ρ. Μιούλερ

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας για μια ενδεχόμενη κατάθεσή του ενώπιον του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την καταγγελλόμενη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές.

Οι προετοιμασίες είναι ανεπίσημες, σύντομες και συνίστανται στην εξέταση των θεμάτων που αναμένεται να εγείρει ο Μιούλερ, ανέφερε το CNN επικαλούμενο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, τον οποίο δεν κατονόμασε.

Οι δικηγόροι του Τραμπ απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο ερωτηθέντες για την πληροφορία αυτή, συμπλήρωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Μιούλερ ερευνά την ενδεχόμενη αθέμιτη σύμπραξη των συνεργατών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2016 στις ΗΠΑ, στις οποίες οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ότι η Μόσχα παρενέβη για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του Ρεπουμπλικανού. Το Κρεμλίνο χαρακτηρίζει την κατηγορία παράλογη και ανυπόστατη. Ο Τραμπ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν υπήρξε καμιά σύμπραξη και χαρακτηρίζει τις έρευνες για την υπόθεση κυνήγι μαγισσών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button