Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Παντρεμένη δασκάλα καταδικάστηκε για αποπλάνηση δύο ΑΜΕΑ μαθητών της

Παντρεμένη δασκάλα στις ΗΠΑ αποπλάνησε σεξουαλικά δύο νεαρούς ΑΜΕΑ μαθητές της και καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη. Σημειωτέον πως η ίδια δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας για τις πράξεις της.

Σύμφωνα με την εισαγγελία οι σεξουαλικές σχέσεις της Λώρα Ράμος, δασκάλας λυκείου του Μπρίτζπορτ στο Κονέκτικατ με τους μαθητές της διήρκεσαν από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017. Έγγραφα της αστυνομίας αναφέρουν ότι η 32χρονη δασκάλα -μητέρα ενός παιδιού – είχε στείλει ένα μήνυμα σ’ ένα από τα θύματά της λέγοντάς του ότι το σεξ μαζί του «ήταν το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ».

Η έρευνα εναντίον της άρχισε μετά την καταγγελία ενός μαθητή σε άλλο καθηγητή ότι η Ράμος έκανε σεξ μ’ έναν 18χρονο συμμαθητή του. Οι υποψίες φούντωσαν όταν εθεάθη να κάνει τα γλυκά μάτια σ’ έναν μαθητή.

Η δασκάλα παραδόθηκε στην αστυνομία το 2017, όταν πληροφορήθηκε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της και μετά το σκάνδαλο παραιτήθηκε πέρυσι από τη θέση της. Όπως αποδείχθηκε στη δίκη η Ράμος είχε κάνει σεξ μ’ έναν από τους μαθητές στο αυτοκίνητό της πολλές φορές. Αν και υπήρχαν υποψίες ότι τα θύματά της ήταν τέσσερα, η 32χρονη καταδικάστηκε μόνον για δύο περιπτώσεις.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσά του δεν είναι παιδεραστής. «Δεν μιλάμε εδώ για μια περίπτωση ανάρμοστης σχέσης μεταξύ ενηλίκου με 12χρονο. Μιλάμε για δύο νεαρούς άνδρες, ο ένας σχεδόν 18 και ο άλλος περίπου 19».

Αλλά ο δικαστής έσπευσε να απαντήσει: «Τα θύματα δεν είναι απόφοιτοι με την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι μαθητές ΑΜΕΑ και χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Οι καθηγητές πρέπει να ξέρουν ότι όταν ξεπερνούν αυτά τα όρια θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη».

Ο σύζυγος της Ράμος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στη διάρκεια της δίκης και έχει αναλάβει την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού τους.

 

Tags
Back to top button