Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα απαντήσει ενόρκως σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Ντόναλντ Τραμπ όπως φαίνεται δεν σταματά να μετρά μέτωπα - Νέους μπελάδες με τη δικαιοσύνη έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να απαντήσει ενόρκως σε ερωτήσεις για τις καταγγελίες της Σάμερ Ζερβός, πρώην παίκτριας του ριάλιτυ The Apprentice που παρουσίαζε. Η Ζερβός έχει καταθέσει μήνυση κατά του Τραμπ για το πώς απάντησε στις καταγγελίες της ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά. 

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών υπέγραψαν την Παρασκευή μια συμφωνία, δηλώνοντας ότι η Ζερβός και ο Τραμπ θα υποβάλλουν γραπτές απαντήσεις και παρατηρήσεις σε ερωτήσεις που θα τους τεθούν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία θα γίνει ενόρκως, σύμφωνα με το Law & Crime. Σε περίπτωση που προβούν σε ψευδείς δηλώσεις, τότε θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ψευδορκίας. 

Την ίδια ώρα, ερώτημα παραμένει εάν ένας πρόεδρος εν ενεργεία μπορεί να διωχθεί δικαστικά. Τον Μάρτιο, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν δήλωσε ότι το αξίωμα δεν είναι απαγορευτικό για πράξεις που δεν συνδέονται με τα καθήκοντά του. 

Η Ζερβός είχε κατηγορήσει δημόσια τον Τραμπ κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016 για σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το 2007. Ο Τραμπ από την πλευρά του απέρριψε τις καταγγελίες, λέγοντας ότι το έκανε για να αποσπάσει τα δικά της «δέκα λεπτά δημοσιότητας, ενώ χαρακτήρισε απολύτως κατασκευασμένο το περιεχόμενό τους. 

Ο Τραμπ διατάχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα απαντήσει επί της ουσίας. 

Ο δικηγόρος του ζήτησε να εκδικασθεί η υπόθεση μετά την ολοκλήρωση της θητείας Τραμπ, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Tags
Back to top button