Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο N.Τραμπ ονόμασε την Κέλι Νάιτ-Κραφτ υποψήφια νέα πρεσβεύτρια της χώρας στον ΟΗΕ

Ο  Ντόναλντ Τραμπ ονόμασε την Κέλι Νάιτ-Κραφτ, από τον Ιούνιο του 2017 ως σήμερα πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον Καναδά, υποψήφια νέα μόνιμη αντιπρόσωπο της χώρας του στον ΟΗΕ, όπου θα αντικαταστήσει τη Νίκι Χέιλι, μετά την απρόσμενη απόφαση της πρώην εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πρώην τηλεοπτικής παρουσιάστριας Χέδερ Νάουερτ να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

«Η Κέλι έχει κάνει εξαίρετη δουλειά εκπροσωπώντας το έθνος μας και δεν έχω αμφιβολία ότι υπό τη δική της διεύθυνση, η χώρα μας θα εκπροσωπείται στο ανώτατο επίπεδο» στον ΟΗΕ, διαβεβαίωσε ο Τραμπ στην ανάρτηση στο Twitter με την οποία ανήγγειλε τον διορισμό της.

Η Γερουσία είχε εγκρίνει ομόφωνα τον διορισμό της Νάιτ-Κραφτ στο αξίωμα της πρεσβεύτριας στον Καναδά. Σύζυγος του μεγιστάνα των ανθρακωρυχείων Τζο Κραφτ και η ίδια επιχειρηματίας, η Νάιτ-Κραφτ υπήρξε επί σειρά ετών γενναιόδωρη δωρήτρια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και στέλεχός του στην Πολιτεία Κεντάκι. Κατά δημοσιεύματα σε αμερικανικά ΜΜΕ, χαίρει της υποστήριξης του Μιτς Μακόνελ, του Ρεπουμπλικάνου προέδρου της Γερουσίας, που προώθησε την υποψηφιότητά της.

 

Tags
Back to top button