Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Ν.Τραμπ μειώνει το αριθμό των ξένων εποχικών υπαλλήλων

Τη μείωση του αριθμού της έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων (βίζες) για προγράμματα ανταλλαγής πολιτιστικού και εργασιακού χαρακτήρα, σχεδιάζει η Αμερικανική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ σε αυτά περιλαμβάνονται νταντάδες και εποχικοί υπάλληλοι για το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ν.Τραμπ, πρώην μεγιστάνας ακινήτων από τη Νέα Υόρκη του οποίου τα ξενοδοχεία και θέρετρα βασίζονται σε εποχιακούς υπαλλήλους, υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα επαναφέρει τις θέσεις εργασίας για αμερικανούς πολίτες.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η Γουόλ Στριτ Τζόρναλ είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει «μεγάλες μειώσεις» στις βίζες πολιτιστικών ανταλλαγών που βασίζονται σε εργασία επί πληρωμή, οι οποίες ανήκουν στο πρόγραμμα J-1.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα της κατηγορίας J-1 περιλαμβάνουν και τους φοιτητές, αλλά αυτές οι βίζες (για σπουδές) δεν επανεξετάζονται για περικοπές, είπε η εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το πρόγραμμα βίζας J-1 περιλαμβάνει 15 κατηγορίες που προσφέρουν "ευκαιρίες για περίπου 300.000 ξένους επισκέπτες το χρόνο ώστε να αποκτήσουν εμπειρία της αμερικανικής κοινωνίας και κουλτούρας".

Το υπουργείο δεν ήταν σε θέση να κάνει δηλώσεις για το άρθρο της εφημερίδας.

Tags
Back to top button