Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Ντ. Τραμπ απένειμε χάρη σε κρατούμενη μετά από συνάντησή του με την Κιμ Καρντάσιαν

Χάρη στην Αλις Τζόνσον, που είχε καταδικαστεί σε ισόβια, έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

Η 63χρονη γυναίκα, μητέρα 4  και γιαγιά 6 παιδιών, είχε ποινή ισόβιας κάθειρξης για κατοχή κοκαΐνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος το 1996.

Πίσω από την αποφυλάκιση βρίσκεται εν μέρει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είχε συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο στον Λευκό Οίκο προκειμένου να του ζητήσει να αποδώσει χάρη στην 63χρονη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο Πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή», είχε αναφέρει η τηλεπερσόνα μετά τη συνάντηση.

 

Tags
Back to top button