Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο ειδικός ανακριτής προτείνει φυλάκιση έως έξι μηνών για τον βοηθό του Τραμπ Τζορτζ Παπαδόπουλο

Ο ειδικός ανακριτής των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μιούλερ πρότεινε ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών για τον πρώην βοηθό στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζορτζ Παπαδόπουλος.

Επικεφαλής της έρευνας για τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016, ο Μιούλερ χαρακτήρισε την πρότασή του «δικαιολογημένη και σωστή».

Ο Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για τις επαφές του με τους Ρώσους ενόσω ήταν μέλος της ομάδας του Τραμπ.

Η δικαστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει θέση σε κάποια συγκεκριμένη ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί. Προτείνει ωστόσο με όλο τον σεβασμό πως μία ποινή φυλάκισης, που θα κυμαίνεται βάσει των προβλεπομένων ορίων από μηδέν έως έξι μήνες είναι η δέουσα και δικαιολογείται πλήρως», αναφέρει στο υπόμνημά του ο Μιούλερ, προσθέτοντας πως ο Παπαδόπουλος έλεγε ψέματα στο FBI σχετικά με τις επαφές του με τους Ρώσους.

Ο Παπαδόπουλος είναι ένας από τους τρεις πρώην αξιωματούχους της εκστρατείας Τραμπ, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι είπαν ψέματα στους ανακριτές. Οι άλλοι δύο είναι ο πρώην σύμβουλος εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν και ο επιχειρημαιτίας Ρίτσαρντ Γκέιτς, ο οποίος ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της εκστρατείας.

Tags
Back to top button