Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η.Π.Α: Ο δικηγόρος του Τραμπ είναι διατεθειμένος να δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή

Το επόμενο διάστημα ο δικηγόρος του Τραμπ αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία με τους ομοσπονδιακούς δικηγόρους.

Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζητά το ενδεχόμενο να δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή και άλλα οικονομικά αδικήματα, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο πολλές πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Ο Κόεν δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει ακόμη και σήμερα, πρόσθεσε το κανάλι.

Ο Λέινι Ντέιβις, ένας από τους συνηγόρους του Κόεν, απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Η έρευνα σε βάρος του Κόεν διεξάγεται από το γραφείο του εισαγγελέα Τζέφρι Μπέρμαν στο Μανχάταν. Ένας εκπρόσωπός του δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα να σχολιάσει τις πληροφορίες του δικτύου.

Η δήλωση ενοχής εκ μέρους του Κόεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τη δέσμευσή του να συνεργαστεί με τις αρχές αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν κάτι τέτοιο θα αφορά και άλλες ομοσπονδιακές έρευνες.

Ομοσπονδιακοί πράκτορες κατέσχεσαν έγγραφα του Κόεν τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο μιας έρευνας που ξεκίνησε από το γραφείο του Ρόμπερτ Μιούλερ, του ειδικού εισαγγελέα ο οποίος εξετάζει την πιθανή συνεργασία του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Μόσχα. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κατ' επανάληψη διαψεύσει ότι υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη και χαρακτηρίζει "κυνήγι μαγισσών" την έρευνα του Μιούλερ. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία αναμίχθηκε στις εκλογές του 2016.

Tags
Back to top button