Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ερώτηση 13χρονου μαθητή έκανε την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να κλάψει! (βίντεο)

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, φορτίστηκε συναισθηματικά μετά από ερώτηση ενός 13χρονου μαθητή.

Ο Benje Choucroun, δημοσιογράφος της μαθητικής εφημερίδας TIME for Kids και κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης από το Λευκό Οίκος, ρώτησε την Σάντερς: «Πρόσφατα στο σχολείο μου κάναμε μια άσκηση ετοιμότητας. Κάτι που επηρεάζει δραματικά τόσο τη δική μου ψυχική υγεία όσο και των συμμαθητών μου είναι το ότι φοβόμαστε μήπως εμείς οι ίδιοι ή κάποιος φίλος μας σκοτωθεί από πυροβολισμό μέσα στο σχολείο. Θα θέλατε να μου πείτε τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η διοίκηση για να αποτρέψει περισσότερες τέτοιες τραγωδίες στο μέλλον;»

Αν και ο πιτσιρικάς διαβάζει την ερώτηση από ένα χαρτί, προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Ακόμη και στην ίδια τη Σάντερς, η οποία, μητέρα τριών παιδιών, φαίνεται να λυγίζει και η φωνή της να σπάει, ενώ απαντά στον 13χρονο.

«Νομίζω, ότι ως παιδί και βεβαίως ως γονέας, δεν υπάρχει κάτι που να με τρομοκρατεί περισσότερο από ένα παιδί που πηγαίνει στο σχολείο και δεν νιώθει ασφάλεια, και πραγματικά λυπάμαι που νιώθετε έτσι. Αυτή η κυβέρνηση λαμβάνει σοβαρά υπόψη το ζήτημα και η επιτροπή σχολικής ασφάλειας που έχει συστήσει ο Πρόεδρος θα συνεδριάσει εκ νέου αυτήν την εβδομάδα, μία επίσημη συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν οι καλύτεροι τρόπο για το πώς μπορούμε με τις δικές μας δυνάμεις να προστατεύσουμε τα παιδιά μας στα σχολεία μας και να τους κάνουμε να νιώθουν ασφαλή και να κάνουμε τους γονείς τους να νιώθουν καλά», απάντησε η Σάντερς. 

Tags
Back to top button