Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Επιβεβαιώνουν τον θάνατο ενός Αμερικανού πολίτη από τις επιθέσεις στην Βαρκελώνη

Τουλάχιστον ένας Αμερικανός πολίτης σκοτώθηκε από τις επιθέσεις στη Βαρκελόνη και την Καμπρίλς, στην Ισπανία, ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον. 

Η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να επιβεβαιώσει «τον θάνατο ενός Αμερικανού πολίτη», δήλωσε ο Τίλερσον στο προοίμιο μιας ομιλίας στην Ουάσινγκτον. Είπε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να εργάζονται προκειμένου να εξακριβώσουν αν και άλλοι Αμερικανοί περιλαμβάνονται μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών από τη διπλή τζιχαντιστική επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό 130. 

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες» όλων των θυμάτων, πρόσθεσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Τα θύματα των επιθέσεων στην Καταλονία προέρχονται από τουλάχιστον 35 χώρες, σύμφωνα με «προσωρινό» απολογισμό της καταλανικής υπηρεσίας πολιτικής προστασίας. Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη στη Βαρκελόνη σε μια πολύ τουριστική λεωφόρο και άλλος ένας (μία γυναίκα) μερικές ώρες αργότερα στο παραθαλάσσιο θέρετρο Καμπρίλς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Tags
Back to top button