Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Δεύτερη αποχώρηση από τη Συμφωνία του Παρισιού επί Τραμπ

Wall Street: Υποτονικό το κλίμα μετά το χθεσινό ξέσπασμα στους δείκτες

Μία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ ήταν η αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.

Αυτό υλοποιεί μία από τις πρώτες αποφάσεις της θητείας του, σύμφωνα με έγγραφο του Λευκού Οίκου που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην πρώτη του προεδρική θητεία ο Τραμπ είχε ξανά αποσύρει τη χώρα ενώ ο τέως πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επανέφερε τις ΗΠΑ στη Συμφωνία.

Όπως σημειώνει το Reuters, η απόφαση του Τραμπ κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες τις μόνες χώρες μαζί με το Ιράν, τη Λιβύη και την Υεμένη που μένουν εκτός του συμφώνου του 2015, στο οποίο οι κυβερνήσεις συμφώνησαν να περιορίσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη σε 1,5 βαθμούς Κελσίου πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα, ώστε να αποφευχθούν οι χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

 

Tags
Back to top button