Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Δεν επιθυμεί στην κηδεία του τον Ντόναλντ Τραμπ ο γερουσιαστής Τζ. Μακέιν

Ο βετεράνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, 81 ετών, ο οποίος πάσχει από επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο, δήλωσε οτι δεν επιθυμέι να παραστεί στην κηδεία του ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Η σχέση του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή από την Αριζόνα και του Τραμπ είναι ταραχώδης με πηγές της εφημερίδας New York Times αλλά και του τηλεοπτικού δικτύου NBC News να αναφέρουν πως ο Μακειν ζήτησε, ο Λευκός Οίκος, να εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρο Μαικ Πενς και όχι τον Τραμπ.

Σε βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα και σε ένα ντοκιμαντέρ ο Μακέιν δηλώνει μετανιωμένος που, το 2008, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα, διάλεξε για υποψήφια αντιπρόεδρο τη Σάρα Πέιλιν και όχι τον πρώην γερουσιαστή Τζόζεφ Λίμπερμαν.
Ο Μακέιν, βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου. Πρόσφατα επέστρεψε στην Αριζόνα όπου αναρρώνει από μια εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε για μια εντερική λοίμωξη.
Ο Μακέιν και ο Τραμπ έχουν μια "δύσκολη" σχέση και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016. Σε μια ομιλία του ο νυν πρόεδρος επιτέθηκε στον γερουσιαστή, ο οποίος είχε αιχμαλωτιστεί στο Βιετνάμ όταν καταρρίφθηκε το αεροπλάνο του - και αμφισβήτησε τον ηρωισμό του. "Είναι ήρωας επειδή πιάστηκε αιχμάλωτος;  Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν αιχμαλωτίστηκαν" είπε.
Πέρυσι ο Μακέιν καταψήφισε την πρόταση για μερική κατάργηση του Obamacare, του νόμου για την ασφάλιση που είχε περάσει ο Μπάρακ Ομπάμα, τορπιλίζοντας μια από τις βασικές προεκλογικές υποσχέσεις του Τραμπ.

Tags
Back to top button