Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΠΑ: Αγνωστοι βεβήλωσαν εβραϊκό νεκροταφείο στη Φιλαδέλφεια

«Δεν έγινε τυχαία αυτό», είπε ο ραββίνος Σων Ζεβίτ. Για να γκρεμίσει κανείς τόσες πολλές ταφόπλακες χρειάζεται να συνεργαστούν αρκετοί. Πολλές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η Anti-Defamation League, μια διεθνής ΜΚΟ κατά του αντισημιτισμού, προσφέρουν συνολική αμοιβή 13.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

«Είναι εγκληματικό, δεν είναι απλός βανδαλισμός», είπε ο αστυνομικός Σον Θρας. «Είναι αδιανόητο.»

Την καταστροφή στο νεκροταφείο διαπίστωσε κάποιος επισκέπτης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία χθες το πρωί. Οι αρχές εικάζουν ότι οι δράστες βεβήλωσαν τους τάφους τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, αλλά δεν γνωρίζουν τα κίνητρά τους.

Ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια, Τομ Γουλφ, έκανε λόγο για «πράξη δειλίας», ενώ ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας, Τζιμ Κένι υποσχέθηκε να κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να συλληφθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες. Τη βεβήλωση του νεκροταφείου καταδίκασαν επίσης το κέντρο Αν Φρανκ και το Ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα άγνωστοι βεβήλωσαν ένα άλλο εβραϊκό νεκροταφείο στο Σεν Λούις του Μισούρι, προκαλώντας καταστροφές σε 150 ταφόπλακες. Λίγες μέρες αργότερα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, πήγε στο νεκροταφείο για να βοηθήσει στις εργασίες καθαρισμού.

Tags
Back to top button