Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: 34χρονος βεβήλωσε 200 τάφους σε νεκροταφείο του Ιλινόις ζωγραφίζοντας με σπρέι αγκυλωτούς σταυρούς!

Την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος ενός άντρα μετά την ανακάλυψη αγκυλωτών σταυρών σε σχεδόν 200 τάφους στο νεκροταφείο μιας μικρής πόλης στην αμερικανική Πολιτεία του Ιλινόις ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Στις επιτύμβιες πλάκες ζωγραφίστηκαν σβάστικες με μαύρο σπρέι τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, στο νεκροταφείο της μικρής πόλης Γκλεν Κάρμπον.

Το νεκροταφείο βεβηλώθηκε κατά τη διάρκεια του λεγόμενου Memorial Day Weekend, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να αποτίσουν φόρο τιμής σε συμπολίτες τους πεσόντες στα πεδία των μαχών ή αγνοούμενους σε πολέμους. Περίπου 1.300 στρατιωτικοί είναι θαμμένοι στο συγκεκριμένο νεκροταφείο, που δεν υποδέχεται μόνο πιστούς συγκεκριμένου θρησκεύματος όπως άλλα στις ΗΠΑ.

Ο 34χρονος ύποπτος καταγράφηκε ενώ βεβήλωνε τους τάφους από κάμερες του κλειστού κυκλώματος επιτήρησης του χώρου, γεγονός που επέτρεψε στην αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Ο άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε από τις αρχές ως Τίμοθι Μακλίν, κατηγορείται για διάφορα ποινικά αδικήματα, ανάμεσά τους εγκλήματα μίσους, ανέφερε η αστυνομία. Τα κίνητρά του για την ώρα παραμένουν άγνωστα.

«Δεν είχαμε δει ποτέ κάτι τέτοιου μεγέθους εδώ και τριάντα χρόνια που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Μαρκ Τζόνσον, φρουρός του κοιμητηρίου, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KMOV.

Ομάδες καθαριστών και εθελοντών έσβησαν τους αγκυλωτούς σταυρούς πριν από την τελετή της Ημέρας Μνήμης, τη Δευτέρα, με την τοποθέτηση του εθνικού συμβόλου των ΗΠΑ για την απότιση φόρου τιμής στα μνήματα των μελών των ένοπλων δυνάμεων που έχουν ταφεί εκεί.

Tags
Back to top button