Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: 28χρονος πέθανε μετά από ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα

Ένας 28χρονος έχασε τη ζωή του μετά από αυξητικές ενέσεις σιλικόνης που έκανε στα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον Τζακ Τσάπμαν, γνωστό ως Tank Heathcliff Hafertepen, που έχασε τη ζωή του στις 15 Οκτωβρίου. 

Ανάμεσα στις αιτίες θανάτου που αναφέρει το σχετικό πιστοποιητικό αναφέρεται το «σύνδρομο ενέσιμης σιλικόνης», ενώ αναγράφονται άλλες τρεις αιτίες θανάτου που σχετίζονται με τους πνεύμονες (λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία πνευμονία και αιμορραγία). 

Σύμφωνα με το Gay Star News, o Τσάπμαν ήταν ομοφυλόφιλος 

Ο Τσάπμαν έκανε ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα. Τέτοιες ενέσεις, σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, μπορεί να οδηγήσουν σε τρομακτικές επιπλοκές, όπως οίδημα, παραμόρφωση και ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού. Αν η σιλικόνη

Μάλιστα, η εισχώρηση της σιλικόνης στο κυκλοφορικό σύστημα μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση υγρών και αιμορραγία στους πνεύμονες. 

Τέτοιες πρακτικές γίνονται από μη εξειδικευμένο προσωπικό 

Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, πολλοί δελεάζονται από φθηνές εναλλακτικές στην πλαστική επιμήκυνση πέους και γίνονται από μη εξειδικευμένο προσωπικό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από παραμόρφωση μέχρι σεξουαλική δυσλειτουργία. 

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Σιάτλ δήλωσε στο Gay Star News για τον θάνατο του Τσάπμαν: «Η Αστυνομία και το ιατρικό προσωπικό έχουν ερευνήσει τον φάκελο που συνδέεται με τον θάνατό του και έχουν λάβει υπόψη τις ανησυχίες της κοινότητας. Δεν έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια». 

Tags
Back to top button