Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: 23χρονη έδωσε 8.000 ευρώ για να προσθέσει στήθος και να μπορέσει να γίνει μαζορέτα (βίντεο)

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αύξησε το μέγεθος του σουτιέν της η χορεύτρια Taylor Czernohus, θέλοντας να μεταπηδήσει επαγγελματικά στην επικράτεια της μαζορέτας.

Η 23χρονη κοπέλα από το Χιούστον του αμερικανικού Τέξας θεωρεί απαραίτητο το βήμα, καθώς το στήθος της ήταν, όπως λέει, μικρό για τους αγωνιστικούς χώρους.

Και ήξερε πως ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για κείνη, καθώς η ηλικία δεν είναι καλός σύμβουλος για μια μαζορέτα.

«Δεν έχω σχέση για την ώρα, κι έτσι ήξερα πως θα ήταν ένα καλό δώρο για μένα, καθώς είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Μετά το κολέγιο έχασα πολύ βάρος, έχασα όμως και από το στήθος μου».

Με τη νέα της αυτοπεποίθηση, θα περάσει τώρα από οντισιόν για επαγγελματίας μαζορέτα, κάτι για το οποίο προετοιμάζεται εδώ και χρόνια, ήταν όμως το μικρό νούμερο του σουτιέν αυτό που δημιουργούσε πλέον πρόβλημα.

«H Taylor είναι εντυπωσιακή και το στήθος της δείχνει πανέμορφο», σχολίασε σχετικά και ο πλαστικός Dr. Franklin Rose που έκανε την αυξητική και… τσίμπησε 8.000 ευρώ.

 

Tags
Back to top button