Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ηνωμένο Βασίλειο: Νέο περιστατικό στο εστιατόριο που δηλητηριάστηκε ο εξωμότης Ρώσος πράκτορας

 Σύμφωνα με το Sky News, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί έξω από το εστιατόριο στο Σάλσμπερι όπου ο Ρώσος εξωμότης Ρώσος πράκτορας Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του δείπνησαν πριν δηλητηριαστούν.

«Αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή ένα περιστατικό στην οδό Καστλ, στο Σάλσμπερι, στο οποίο εμπλέκεται ένας 30χρονος», ανέφερε η αστυνομία του Γουιλσάιρ, σύμφωνα με το Sky News.

«Με δεδομένο το εν εξελίξει συμβάν στο Σάλσμπερι και στο Έισμπερι, λαμβάνουμε μέτρα σε υψηλό επίπεδο προστασίας για να εγγυηθούμε τη δημόσια ασφάλεια», πρόσθεσε η αστυνομία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η αστυνομία ανέφερε ότι δύο άνθρωποι από μια πόλη κοντά στο Σάλσμπερι δηλητηριάστηκαν από τον ίδιο νευροτοξικό παράγοντα, Νοβιτσόκ, που χρησιμοποιήθηκε ενάντια στους Σκριπάλ.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 23:00 (ώρα Ελλάδας), η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δρόμος στο σημείο έχει ανοίξει. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι ο δρόμος στην Castle Street, Salisbury, έχει ξανανοίξει. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στη σκηνή στις 6.20 μ.μ. το απόγευμα (12 Ιουλίου 2018) μετά από ανησυχίες σχετικά με την ευημερία ενός άνδρα στην ηλικία των 30 ετών». Παράλληλα ενημέρωσαν πως ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει ανησυχία ούτε για την υγεία του ίδιου, αλλά ούτε και κίνδυνος για το κοινό. «Έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Salisbury και έχει αξιολογηθεί πλήρως από το ιατρικό προσωπικό. Τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία ούτε για την υγεία του ούτε για ευρύτερο κίνδυνο για το κοινό».

Tags
Back to top button