Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ημερίδα του ΙΣΑ για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Τις πιθανές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία μας, θα παρουσιάσουν οι ειδικοί στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), το Σάββατο 1 Απριλίου, και ώρες 10:00-12:00, στα γραφεία του (Σεβαστουπόλεως 113).


Αφορμή για τη διοργάνωση αποτέλεσαν τόσο τα αιτήματα γιατρών και πολιτών όσο και ο μεγάλος αριθμός ερευνητικών μελετών για το θέμα, την ώρα που η καθημερινότητά μας κυριαρχείται από τη χρήση συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

«Σκοπός της συζήτησης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων ιατρών και όχι μόνο, σχετικά με τα τελευταία ερευνητικά πορίσματα και την επί μέρους συμπτωματολογία που δικαίως καταλογίζονται στην Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία όπως η αύξηση γεννήσεων αυτιστικών παιδιών, η ηλεκτρική υπερευαισθησία σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, η άνοδος του ζαχαρώδη διαβήτη, η αύξηση των περιστατικών όγκων του εγκεφάλου και του μαστού κ.ά.» αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης.

Tags
Back to top button