Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημαθία: Λήξη συναγερμού για τον 45χρονου που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι

Λήξη συναγερμού στην Ημαθία για τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν σώο από το σπίτι του. Θυμίζεται ότι ο άνδρας ήταν ταμπουρωμένος από χθες το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, μετά από αστυνομική επέμβαση, ο 45χρονος άνδρας εξήλθε σώος και αβλαβής από το σπίτι του και συνοδεία αστυνομίας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στην Σταυρούπολη για την περεταίρω εξέτασή του.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα της Τετάρτης, ο 45χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ κλείδωσε την μητέρα του έξω από το σπίτι και εκείνος κλειδώθηκε εντός της οικίας.

Καθώς υπήρχαν φόβοι ότι ενδεχομένως να έπεφτε από το μπαλκόνι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και πιο συγκεκριμένα η μητέρα του ήταν εκείνη που κατήγγειλε το περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το συμβάν όμως κλιμακώθηκε σήμερα και στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ. Μάλιστα είχε απλωθεί και ένα στρώμα κάτω από το μπαλκόνι του.

Tags
Back to top button