Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ηλικιωμένοι το «έσκασαν» από γηροκομείο και η αστυνομία τους βρήκε σε... φεστιβάλ heavy metal

Δύο ηλικιωμένοι Γερμανοί απέδρασαν από το γηροκομείο όπου διαμένουν και μετά από πολύωρη αναζήτηση η αστυνομία τους εντόπισε στο πιο... απροσδόκητο μέρος: ένα φεστιβάλ heavy metal μουσικής, το μεγαλύτερο του είδους, όπου διασκέδαζαν ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου.

Όταν τους εντόπισαν οι Αρχές ήταν «ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι» αλλά παρ' όλα αυτά απρόθυμοι να αποχωρήσουν από τη συναυλία

Σύμφωνα με το Deutsche Welle, οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση των ηλικιωμένων τροφίμων του γηροκομείου, οδηγήθηκαν ακολουθώντας διάφορα στοιχεία στο χώρο όπου διεξάγεται το Wacken Open Air, το μεγαλύτερο φεστιβάλ heavy metal μουσικής στον κόσμο. 

Εκεί, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, κατάφεραν να βρουν ανάμεσα στο πλήθος τους δύο άντρες. 

Όπως δήλωσε αργότερα εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι δύο ηλικιωμένοι που βρίσκονται στο πρώιμο στάδιο της άνοιας, εμφανίζονταν «ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι» αλλά παρ' όλα αυτά απρόθυμοι να αποχωρήσουν από τη συναυλία. Τελικά, οι αστυνομικοί τους έπεισαν να φύγουν μαζί τους και να επιστρέψουν στο γηροκομείο, που βρίσκεται επίσης στο χωριό Βάκεν, 80 χλμ από το Αμβούργο.

«Ήταν προφανές ότι τους άρεσε η συναυλία» είπε χαρακτηριστικά η Merle Neufeld, μιλώντας στο κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Norddeutscher Rundfunk.

Το φεστιβάλ διαρκεί συνολικά 4 ημέρες και φέτος αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 75.000 λάτρεις της heavy metal μουσικής. Ανάμεσα στα group που εμφανίζονται φέτος είναι οι Danzig, οι θρυλικοί Judas Priest, οι Hatebreed, οι In Flames, οι Running Wild, οι Arch Enemy και οι In Extremo.

Tags
Back to top button