Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Παράνομος μετανάστης προσπάθησε να βιάσει τυφλή γυναίκα και την κόρη της υπό την απειλή μαχαιριού

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, όταν ένας παράνομος μετανάστης από το Μπανγκλαντές επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε μια γυναίκα με σοβαρά προβλήματα όρασης και στην κόρη της και προσπάθησε να τις βιάσει!

Ο αλλοδαπός κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι με το οποίο επιχείρησε να αναγκάσει τις δύο γυναίκες να βγάλουν τα ρούχα τους, αλλά εκείνες έβαλαν τις φωνές τρομοκρατημένες. Για να τις βοηθήσουν, έτρεξαν ομοεθνείς του δράστη, όμως εκείνος τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά έναν από αυτούς, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή περνούσε ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να αφοπλίσει με τη βοήθεια περαστικών τον εκτός εαυτού μετανάστη, που κρατείται στο τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.

Tags
Back to top button