Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηχηρή διαμαρτυρία αστυνομικών: «Δεν είναι η ζωή μας μια φωτοβολίδα» (Εικόνες-Βίντεο)

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή, λόγω του αστυνομικού που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εκεί, κατέβηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά και ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Κυρίαρχο αίτημα των αστυνομικών ήταν να απεμπλακούν από τα γήπεδα, γιατί, όπως λένε, δεν μπορούν να προστατεύουν ιδιωτικά συμφέροντα.

 

Τα συνθήματα που φώναζαν, ήταν:

 

«Γιώργο γερά και σύντομα κοντά»
«Γιώργο κρατήσου θα είμαστε μαζί σου»
«Δεν είμαστε 100, δεν είμαστε 200, είμαστες χιλιάδες και έρχονται άλλοι τόσοι»
«Τέρμα τέρμα η κοροϊδία έξω από τα γήπεδα η Αστυνομία»
«Ποτέ ποτέ δεν χάνουμε ελπίδα δεν είναι η ζωή μας μια φωτοβολίδα»
Μάλιστα, σε σχετικές τους δηλώσεις τόνισαν ότι τα μέτρα τα οποία εξαγγέλθηκαν σήμερα για την οπαδική βία τα θεωρούν ως ημίμετρα και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις προκειμένου να απεμπλακούν οι αστυνομικοί από τους αγωνιστικούς χώρους και να μην πηγαίνουν εκεί τις Κυριακές στα γήπεδα.

Αντίστοιχες διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα (11/12/2023) σε πολλές πόλεις της χώρας,όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

 

Δείτε βίντεο:

 

 

Tags
Back to top button