Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηγουμενίτσα: Αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ η κοκαϊνη που εντοπίστηκε

 Πάνω από 2 εκ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε φορτηγό ψυγείο στην Ηγουμενίτσα.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα “η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης, η οποία απετράπη να διοχετευτεί στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, εκτιμάται έως του ποσού των δυο εκατομμυρίων ογδόντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (2.085.300 €)“.

Αναλυτικά: Τις βραδινές ώρες χθες (14/04), σε γενόμενο έλεγχο από την Ομάδα Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, το οποίο είχε εκφορτωθεί στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από την Ιταλία.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 54χρονος για κοκαΐνη αξίας 2 εκατ. ευρώ που εντόπισε το Λιμενικό

Συγκεκριμένα, κατόπιν ένδειξης του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΒΛΑΝΤ», εντοπίστηκαν εντός του επικαθήμενου ψυγείου σε πρόσθετη κατασκευή-κρύπτη, ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό της απόκρυψης, πενήντα τέσσερα (54) δέματα, συνολικού μικτού βάρους πενήντα εννέα κιλών και πεντακοσίων ογδόντα γραμμαρίων (59,580 κιλά), πιθανόν κοκαΐνης.

 

Tags
Back to top button