Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η.Α.Ε.: Αλλαγή της πολιτικής κι όχι του καθεστώτος απαιτείται από το Κατάρ

Το Αμπού Ντάμπι και το Ριάντ ζητούν από το Κατάρ «να αλλάξει τις πολιτικές του» και όχι «μια αλλαγή καθεστώτος» στη χώρα, κατά όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των Εμιράτων Άνουαρ Γκάργας.

«Οι διαστάσεις της τρέχουσας κρίσης είναι αρκετά μεγάλες», επεσήμανε ο Γκάργας.

Η κρίση αυτή όμως δεν έχει στόχο «την αλλαγή καθεστώτος» στο Κατάρ, αλλά αφορά την ανάγκη να υπάρξει «αλλαγή πολιτικής» στη Ντόχα, η οποία πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται ως «υπέρμαχος του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας στην περιοχή», πρόσθεσε.

Ο Γκάργας κατήγγειλε «τη συσσώρευση εδώ και πολλά χρόνια της ανατρεπτικής πολιτικής του Κατάρ που υποστηρίζει τον εξτρεμισμό και τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

«Πλέον έχουμε φτάσει σε ένα αδιέξοδο στις προσπάθειές μας να πείσουμε το Κατάρ να αλλάξει κατεύθυνση», πρόσθεσε.

«Αυτό που λέμε στο Κατάρ είναι ότι είστε ένας γείτονας και πρέπει να σέβεστε τους κανόνες της κοινής ασφάλειας. Αν δεν τους σέβεστε, θα είστε μόνοι σας», κατέληξε ο Γκάργας.

Tags
Back to top button