Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στο Βρετανικό Κοινοβούλιο (βίντεο)

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Βρετανικό Κοινοβούλιο έδωσε στη δημοσιότητα το BBC.

Την πορεία του ασημί αυτοκινήτου που έπεσε στις μπαριέρες στην πύλη του βρετανικού κοινοβουλίου το πρωί της Τρίτης τραυματίζοντας άγνωστο αριθμό πολιτών κατέγραψε κάμερα.

Στο βίντεο που μετέδωσε το BBC φαίνεται το ασημί αυτοκίνητο με τον μαύρο οδηγό που έχει συλληφθεί ως ύποπτος τρομοκρατικής επίθεσης, να αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση και να στρίβει αριστερά με πορεία προς το βρετανικό κοινοβούλιο.

Αφού διανύει ορισμένα μέτρα, πέφτει πάνω σε κάποιους πεζούς και τελικά ακινητοποιείται στις μπαριέρες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του βρετανικού κοινοβουλίου.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση με αυτόπτες μάρτυρες να έχουν περιγράψει τις κινήσεις του οδηγού του οχήματος ως «ηθελημένες»

Tags
Back to top button