Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η στιγμή που φανατικοί Ισλαμιστές εισβάλουν στη βουλή του Ιράν και πυροβολούν εξ επαφής! (Σκληρό βίντεο)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα σχετικά με το μακελειό στο Ιρανικό Κοινοβούλιο. Στο βίντεο τα μέλη του ISIS πυροβολούν εξ επαφής τα θύματα τους.

Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους έχουν εισέλθει στο χώρο της Βουλής, στην Τεχεράνη και ξεκινούν το αποτρόπαιο έργο τους. Διακρίνονται να πυροβολούν εξ επαφής τα αθώα θύματά τους τα οποία προσπαθούν απεγνωσμένα να διαφύγουν.

Οι τρομοκράτες με καλάσνικοφ και πιστόλια πυροβολούν αδιακρίτως πολίτες και υπαλλήλους. Το βίντεο κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της Βουλής του Ιράν.

Από την επίθεση στη Βουλή του Ιράν και την δεύτερη στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 50.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Πληροφοριών του Ιράν δημοσιοποίησε φωτογραφίες με τους τρομοκράτες νεκρούς.

Δείτε τα βίντεο

 

 

 

 

Tags
Back to top button