Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η «σπόντα» του Τραμπ προς τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Αυτή με άφησε και περίμενα,όχι εγώ» (φωτο)

Ούτε για την Βασίλισσα Ελισάβετ έχει να πει καλόν λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς 18 μέρες μετά την συνάντησή τους, ο ίδιος πέταξε την «σπόντα» του για την γαλαζοαίματη.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να απαντήσει σε όσα δημοσιεύματα αναφέρουν πως άργησε 15 ολόκληρα λεπτά στην συνάντηση του με την Βασίλισσα στο Λονδίνο όπου και βρέθηκε στις 15 Ιουλίου.

Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να πετάξει στην ίδια το μπαλάκι, αναφέροντας πως όχι μόνο είναι ψέμα το ότι άργησε, αλλά και πως εν τέλει η ίδια Βασίλισσα τον έκανε να περιμένει κάμποση ώρα.

«Είχα την ευκαιρία να πιω τσάι με την Βασίλισσα, η οποία είναι απίστευτη», ανέφερε ο Τραμπ σε λόγο που έβγαλε στην Πενσιλβάνια και συνέχισε:

«Εκεί, λοιπόν, πήγα 15 λεπτά νωρίτερα όπου περίμενα με την γυναίκα μου την Βασίλισσα. Αλλά αυτό είναι οκ, άλλωστε είναι η Βασίλισσα σωστά;» , ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος συμπλήρωσε πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως αν και η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να διαρκέσει περίπου 15 λεπτά κράτησε εν τέλει μία ώρα.

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως ήταν μία απρόσμενα φανταστική συνάντηση, ενώ πραγματικά του έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος μαζί της συζητώντας.


 

Tags
Back to top button