Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Η σιδηρά κυρία εγκαταλείπει την αιώνια πόλη - Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τη Ρόμα, μετά τις απειλές των οπαδών

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της CEO της Ρόμα, μετά από τις απειλές των οπαδών της ομάδας προς το πρόσωπό της που είχαν ως αποτέλεσμα να επιστρατευτούν οι ιταλικές Αρχές για την προστασία εκείνης και των παιδιών της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η ομάδα της Ρώμης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η κυρία Σουλούκου παραιτήθηκε από τη θέση της και η ομάδα έκανε δεκτό το αίτημά της.

Η ανακοίνωση της Ρόμα

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της της σε μια κρίσιμη περίοδο για το σύλλογο και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές της προσπάθειες.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή εστίαση στις αξίες που κάνουν τον σύλλογό μας τόσο ξεχωριστό».

Το χρονικό της παραίτησης

Η κακή έναρξη στη σεζόν οδήγησε την Ρόμα σε βαθιά αγωνιστική αλλά και διοικητική κρίση. Το βαρύ χαρτί του Ντανιέλε ντε Ρόσι «κάηκε» καθώς ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της ομάδας απομακρύνθηκε από την θέση του προπονητή μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσει των οπαδών της ομάδας τη Αιώνιας Πόλης.

Ο Ντε Ρόσι αντικατέστησε τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα πριν από περίπου έναν χρόνο και στα μάτια του οι οπαδοί είδαν την τελευταία ελπίδα για να δουν την άλλοτε κραταιά ομάδα τους να πρωταγωνιστεί ξανά . Άλλωστε δεν πρόκειται για ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά για έναν από τους πιο θρυλικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία των τζιαλορόσι.

Όταν λοιπόν οι «τιφόζι» είδαν τον αγαπημένο τους Ντε Ρόσι να απολύεται με απόφαση της διοίκησης για να ανατραπεί η κακή εικόνα της ομάδας, ξέσπασαν για όλα τα διοικητικά λάθη των τελευταίων χρόνων που έχουν ρίξει την Ρόμα πολλά επίπεδα κάτω. Μάλιστα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ακόμα και ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν τη διαφωνία τους στη διοίκηση με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός. Σημειώνεται πως Ρόμα άρχισε τη σεζόν, με μια ήττα και τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές

Το πρόσωπο όμως που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα πυρά των εξαγριωμένων οπαδών είναι η CEO της ομάδας Λίνα Σουλούκου.

Η Ελληνίδα εκτελεστική διευθύντρια της ομάδας δέχεται υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στα social media, ενώ έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα αναρτήθηκε πανό το οποίο έγραφε «Lina il male di Roma», δηλαδή «Λίνα, το κακό της Ρόμα».

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα και τις απειλές να πιάνουν κόκκινο, οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης αποφάσισαν να θέσουν την κ. Σουλούκου και την οικογένεια της (τα δύο της παιδιά 8 και 3 ετών όταν πηγαίνουν σχολείο) υπό διακριτική προστασία.

Tags
Back to top button