Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η ρωσική πρεσβεία ευχαριστεί τις ελληνικές αρχές για τα μηνύματα συμπαράστασης - Τι έγραψε στο twitter (φώτο)

«Ευχαριστούμε το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, τους εκπροσώπους των ελληνικών Αρχών, των πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ΜΜΕ, του διπλωματικού σώματος, της κοινωνίας των πολιτών και τους απλούς ανθρώπους για τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης που λαμβάνουμε μετά το σημερινό περιστατικό» αναφέρει σε νέα ανάρτησή της, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Η ρωσική πρεσβεία συνοδεύει την ανάρτησή της με μια εικόνα που απεικονίζει τη σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας:

«Ευχαριστούμε ΥΠΕΞ της Ελλάδας, εκπροσώπους ελληνικών Αρχών, πολιτικών κομμάτων, τοπικής αυτοδιοίκησης, ΜΜΕ, διπλωματικού σώματος, κοινωνίας των πολιτών και απλούς ανθρώπους για μηνύματα συμπαράστασης & υποστήριξης που λαμβάνουμε μετά το σημερινό περιστατικό. СПАСИБО!».

Tags
Back to top button