Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Ρωσίδα δικηγόρος που είχε συναντηθεί με τον Τραμπ Τζούνιορ είχε πελάτη ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της συνάντηση του υιού Τραμπ με τη Ρωσίδα δικηγόρο Νατάλια Βεσελνίτσκαγια. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το πρακτορείο Reuters η Ρωσίδα δικηγόρος που συναντήθηκε με τον γιο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πριν από τις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχε  επί χρόνια πελάτη της τη ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας FSB.

Το πρακτορείο επικαλείται ρωσικά δικαστικά έγγραφα τα οποία δείχνουν ότι η Νατάλια Βεσελνίτσκαγια, μεταξύ του 2005 και του 2013, εκπροσώπησε τα συμφέροντα της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διάδοχος της KGB) σε δικαστική διαμάχη σχετική με την ιδιοκτησία κτηρίου στη βορειοδυτική Μόσχα.

Από τα σχετικά έγγραφα δεν προκύπτει ότι η Βεσελνίτσκαγια ήταν υπάλληλος της ρωσικής κυβέρνησης ή των μυστικών υπηρεσιών. Άλλωστε η ίδια έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με το Κρεμλίνο. Ωστόσο το γεγονός ότι εκπροσώπησε την FSB μπορεί να κινήσει νέες υποψίερς στην Ουάσιγκτον δεδομένου ότι το  2016 η κυβέρνηση Ομπάμα την κατηγόρησε ευθέως ότι σχετίζεται με τις κυβερνοεπιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, έγινε επίσης γνωστό από το Αμερικανικό δίκτυο CNN ότι ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ ζήτησε από τον Λευκό Οίκο να φυλάξει όλα τα έγγραφα που αφορούν τη συνάντηση που είχε πέρσι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος με μια Ρωσίδα δικηγόρο η οποία υποτίθεται ότι θα του παρέδιδε πληροφορίες επιζήμιες για τη Χίλαρι Κλίντον.

Το CNN επικαλέστηκε ένα αντίγραφο της επιστολής που απέστειλε ο Μιούλερ στον αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Tags
Back to top button