Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Ρωσία εξαπέλυσε επιθέσεις με drone στην Οδησσό - Επτά τραυματίες

Η Ρωσία εξαπέλυσε επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα μιας κατεύθυνσης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άνθρωποι στην Οδησσό, λιμάνι στρατηγικής σημασίας της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ έβαλαν επίσης στο στόχαστρο το Κίεβο, ανακοίνωσαν αξιωματικοί του ουκρανικού στρατού νωρίς σήμερα.

Πολυκατοικίες στην Οδησσό υπέστησαν ζημιές κι έπιασαν φωτιά, ανακοίνωσε ο στρατιωτικός περιφερειάρχης Όλεχ Κίπερ μέσω Telegram.

Τουλάχιστον 14 διαμερίσματα υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με την αυτοδιοίκηση.

Στο «μικροσκόπιο» των ΗΠΑ κινεζικές τράπεζες που στηρίζουν την πολεμική προσπάθεια της Ρωσίας στην Ουκρανία


Παράλληλα, συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας κατέστρεψαν όλα τα ρωσικά UAVs που εξαπολύθηκαν προς την πρωτεύουσα, ανακοίνωσε ο στρατιωτικός περιφερειάρχης Κιέβου Σερχίι Πόπκο, προσθέτοντας πως δεν αναφέρθηκαν θύματα ούτε ζημιές.

Άλλα τέσσερα ρωσικά drones καταστράφηκαν στη νότια περιφέρεια Μικολάιφ, σύμφωνα με το ουκρανικό Πολεμικό Ναυτικό.

Η πλήρης έκταση της επίθεσης είναι ακόμη ασαφής.

Tags
Back to top button