Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η πιο επικίνδυνη σέλφι μπροστά από το τανκ του Κιμ Γιονγκ-Ουν από Βρετανό (φωτό-βίντεο)

Μπροστά από το τανκ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν «πόζαρε» ο 33χρονος Βρετανός Ντάνιελ Ντόμπσον, τραβώντας όχι απλά φωτογραφίες αλλά και αρκετά πλάνα με την κάμερά του. Η ριψοκίνδυνη αυτή πράξη έχει κάνει το γύρο του κόσμου καθιστώντας την έτσι την πιο επικίνδυνη σέλφι στον κόσμο, σύμφωνα με τη Mirror.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ντόμπσον, την ώρα που τα τανκ περνούσαν στην Πιονγιάνγκ, εκείνος έστρεψε την κάμερα προς τον εαυτό του και έβγαλε γρήγορα τη φωτογραφία, με το ρίσκο να μπει στη φυλακή, επειδή προσέβαλε το κράτος με αυτή του την κίνησή.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι η χειρονομία που έκανε, η οποία θεωρείται προσβολή σε άλλα κράτη, ήταν μια «διακριτική πράξη περιφρόνησης» προς τον δικτάτορα.

«Εκείνη την ώρα δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν προσβλητικό, ήθελα να γίνει αντιληπτό ως το σύμβολο της ειρήνης που έμοιαζε κιόλας πιο ταιριαστό δεδομένης της αιτίας της παρέλασης. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κάποιον, πόσο μάλλον κάποιον με όπλα και άδεια χρήσης τους», συμπλήρωσε ο Ντόμπσον ο οποίος κατέγραψε το ταξίδι του και το δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube.
«Οι Κορεάτες γενικά είναι αρκετά συγκρατημένοι και δεν εκφράζουν συναισθήματα ή ενθουσιασμό σε δημόσια γεγονότα. Ωστόσο, μετά τη φωτογραφία μου και καθώς απομακρύνονταν τα τανκ, ο κόσμος άρχισε να ζητωκραυγάζει», είπε ο Ντόμπσον.

 

 

Tags
Back to top button