Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Ουγγαρία δεν «καίγεται» να ενταχθεί στο ευρώ

Υπό προϋποθέσεις θέλει να μπει στο ευρώ η Ουγγαρία, η οποία δείχνει να μην βιάζεται και τόσο για ένταξη στην ευρωζώνη. Για να γίνει αυτό  θα πρέπει η οικονομική παραγωγή της χώρας να πλησιάσει εκείνη του μέσου όρου της ευρωζώνης ή της Γερμανίας, δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Μιχάλι Βάργκα.

«Όπως οι Τσέχοι ή οι Πολωνοί, δεν θα μπούμε στην αίθουσα αναμονής για το ευρώ, που είναι η απαίτηση να καθορισθεί η ισοτιμία δύο χρόνια πριν από την υιοθέτηση (του ευρώ)», δήλωσε ο Βάργκα στην εφημερίδα Magyar Hirlap.

«Αυτό είναι μια ευνοϊκή θέση και εξαρτάται από εμάς το πότε θα αποφασίσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα», δήλωσε ο Βάργκα προσθέτοτας πως η Ουγγαρία θα πρέπει επίσης να περιμένει το αποτέλεσμα συζητήσεων για την εμβάθυνση της ολοκλήρωσης μεταξύ των μελών της ευρωζώνης.

Η κεντρική τράπεζα της Ουγγαρίας έχει επίσης δηλώσει πως η Ουγγαρία δεν πρέπει να ενταχθεί στο ευρώ μέχρι η οικονομία της να είναι επαρκώς ισχυρή.

Tags
Back to top button