Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Ουάσιγκτον σκοπεύει να απαγορεύσει στους Αμερικανούς να επισκέπτονται τη Β. Κορέα

Να απαγορεύσει στους Αμερικανούς πολίτες να επισκέπτονται τη Βόρεια Κορέα,αποφάσισε η αμερικανική κυβέρνηση για το προσεχές διάστημα,  μετά τον θάνατο ενός Αμερικανού τουρίστα που φυλακίστηκε από την Πιονγκγιάνγκ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην χώρα.

«Εξαιτίας των αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με το μεγάλο κίνδυνο σύλληψης και παρατεταμένης κράτησης στη Βόρεια Κορέα, ο υπουργός (Εξωτερικών) ενέκρινε την επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών στους κατόχους αμερικανικού διαβατηρίου προς τη Βόρεια Κορέα» σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χέδερ Νάουερτ.

Η απαγόρευση αναμένεται να τεθεί σε ισχύ σε διάστημα ενός μηνός και μονάχα οι Αμερικανοί πολίτες για τους οποίους θα έχει εκδοθεί ειδική άδεια θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Βόρεια Κορέα, διευκρινίζει το ΥΠΕΞ.

Η απόφαση λαμβάνεται ένα και πλέον μήνα μετά τον θάνατο την 13η Ιουνίου του Ότο Ουάρμπιερ, ενός Αμερικανού φοιτητή που είχε επαναπατριστεί σε κωματώδη κατάσταση λίγες ημέρες νωρίτερα στις ΗΠΑ, έπειτα από 18 μήνες κράτησης στη Βόρεια Κορέα.

Ο θάνατός του επιδείνωσε το ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις Ουάσιγκτον και Πιονγκγιάνγκ με φόντο το πυρηνικό πρόγραμμα της Βορείου Κορέας.

Tags
Back to top button