Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού παρουσίασε με ένα συγκινητικό βίντεο τις επετειακές φανέλες για τα 100 χρόνια

Μια ερυθρόλευκη, μία κόκκινη και μία χρυσαφί θα είναι οι τρεις φανέλες που θα χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδος, η οποία είναι και ιστορική καθώς ο σύλλογος θα κλείσει 100 χρόνια ζωής.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 0-0: «Γκέλα» για τους Πειραιώτες


Μετά το teaser ακολούθησε και το βίντεο με την επίσημη παρουσίαση των ολοκαίνουργιων εμφανίσεων του Ολυμπιακού, στο οποίο εμφανίζεται ένα παππούς να συνομιλεί με τον εγγονό του για το πόσο σημαντική και βαριά είναι η «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Τον ρόλο του παππού έχει ο διάσημος ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς ο οποίος εξηγεί το μεγαλείο του συλλόγου: «Παππού, τι εννοούμε ότι η φανέλα είναι πολύ βαριά;» τον ρώτησε ο εγγονός για να απαντήσει: «Αυτή η φανέλα παιδί μου, έχει το βάρος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη, που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του».

Και συνέχισε: «Αυτή η φανέλα δίνει τη δύναμη σε όσους τη φορούν να πραγματοποιεί υπερβάσεις. Τη ριγωτή φανέλα. Το κόκκινο με το άσπρο με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, υπηρέτησαν και υπηρετούν διαχρονικά οι κορυφαίοι του αθλήματος...».

Tags
Back to top button