Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η οικογένεια του διάσημου Dj Avicii βλέπει» αυτοκτονία

Την περασμένη Παρασκευή εκατομμύρια φανς του Avicii απ' όλο τον κόσμο σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Μία βδομάδα σχεδόν μετά η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του και περιγράφει έναν εύθραυστο χαρακτήρα. 

H αρχική διατύπωση της δήλωσης στη σουηδική γλώσσα καθιστά τον υπαινιγμό πιο εμφανή, λέει σουηδόφωνη πηγή. Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Ο Τιμ Μπέργκλινγκ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ομάν. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση: «Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν μία ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις για σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής που ταξίδευε πολύ και εργαζόταν σκληρά σε έναν βαθμό που τον οδήγησε σε ακραίο στρες. Όταν σταματούσε τις περιοδείες του ήθελε να βρει ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να είναι σε θέση να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο. Μουσική. Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις και για να βρει την έννοια, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε πια... Ήθελε να βρει την ειρήνη. Ο Τιμ δεν φτιάχτηκε γι' αυτή τη βιομηχανία, ήταν ευαίσθητος που αγαπούσε τους φανς του, αλλά απέφευγε το προσκήνιο. Τιμ, θα σε αγαπάμε για πάντα και θα μας λείπεις. Το άτομο που ήσουν και η μουσική σου θα κρατήσουν τη μνήμη σου ζωντανή. Σε αγαπάμε η οικογένειά σου».

Ο Avicii αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας στη ζωή του, ενώ είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

Tags
Back to top button