Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Η Nova διέψευσε με επίσημη ανακοίνωση τη δήθεν συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό προέβη η NOVA, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των πρασίνων με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί δήθεν συμφωνίας για μετάδοση του αγωνα Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμφωνία ή επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της  Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της,  για το ζήτημα της παρακράτησης της ρήτρας η οποια επικυρώθηκε απο το ΔΣ του συνεταιρισμου την Παρασκευή 27/1/2017.

Κάθε άλλη πληροφορία που διαδίδεται στο διαδίκτυο ειναι αναληθής, εξυπηρετεί προφανώς άλλους σκοπούς και η Nova επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της.

Tags
Back to top button