Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Η νέα ταινία τρόμου με πρωταγωνίστρια την Ντέμι Μουρ κάνει τους θεατές να αποχωρούν από τα σινεμά επειδή δεν αντέχουν

Ηαπόλυτη ταινία-σοκ για το 2024 είναι αναμφισβήτητα η νέα ταινία της Γαλλίδας Κοραλί Φαρζά που φέρνει τους θεατές στα όριά τους, αντιμέτωπους με τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

Με πρωταγωνίστρια την Ντέμι Μουρ σε μια από τις πιο εκρηκτικές ομολογουμένως ερμηνείες της ζωής της, η ταινία περιγράφεται ως γροθιά στα στομάχι των θεατών αφήνοντάς τους σαστισμένους, όπως μετά το ξύπνημα ενός εφιάλτη.

Η ταινία «The Substance» αναδείχθηκε ως μια από τις καλύτερες ταινίες στο φετινό Φεστιβάλ Καννών και έλαβε διθυραμβικές κριτικές, με τον Independent ωστόσο να προβλέπει ότι η ταινία θα έπαιρνε ως απάντηση από το κοινό ένα «a love it or hate it» κατά την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους. 

Έτσι και έγινε. Η ταινία προβλήθηκε σε μια sold out προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, διχάζοντας το κοινό. Με το πέρας της προβολής, μπορούσες χαρακτηριστικά να δεις από την μια τον ενθουσιασμό στα μάτια του κόσμου και από την άλλη το απόλυτο μούδιασμα, όσων άντεξαν το θέαμα των 2 ωρών και είκοσι λεπτών προσπαθώντας να χωνέψουν την ακραία φύση του. 

Ο Νίκολας Κέιτζ διάλεξε τα Μέγαρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας - Βίντεο από τα σκηνικά

Έκτος συνόρων, το «The Substance» προβάλλεται αυτή τη στιγμή στις μεγάλες αίθουσες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, πυροδοτώντας επίσης μια σειρά από έντονες αντιδράσεις, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα. 

«Η κριτική μου για το The Substance είναι ότι ο κόσμος αποχώρησε από την προβολή μας και δεν έχουμε αρκετές ταινίες όπου μπορεί να συμβεί αυτό» έγραψε θεατής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «Κάποιος κόσμος αποχώρησε από την προβολή του The Substance που ήμασταν χθες το βράδυ. Από τις πιο βίαιες ταινίες που έχω δει».

Η υπόθεση ακολουθεί μια 50χρονη σταρ του Χόλιγουντ που χάνει τη δουλειά της λόγω της ηλικίας της και έτσι προμηθεύεται φάρμακο στη μαύρη αγορά για να δημιουργήσει μια νεότερη εκδοχή του εαυτού της. 

Στην Ελλάδα, η ταινία θα προβληθεί από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Tags
Back to top button