Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Η νέα δημιουργία του graffiti artist Millo κοσμεί 10όροφη πολυκατοικία στο Σαντιάγκο (φωτό)

Ο Ιταλός καλλιτέχνης δρόμου Francesco Camillo Giogino γνωστός ως Millo, παρουσίασε την τελευταία του εικαστική παρέμβασή του πολυώροφο κτίριο.

Τίτλος της «Μην τα παρατάς, ποτέ».

Ο Millo είναι γνωστός από τις παρεμβάσεις του στην Ιταλία, τη Λιθουανία, την Αυστρία, την Ισπανία, αλλά και την Ταϊλάνδη.

Αυτή τη φορά ήταν προσκεκλημένος του φεστιβάλ Hecho En Casa, στην Χιλή. Με αφορμή το φεστιβάλ παρουσίασε στο Σαντιάγκο, μια κοριτσίστικη φιγούρα να αγκαλιάζει τον κορμό ενός δέντρου. Το έργο του καλύπτει μία 10όρηφη πολυκατοικία. 

Με φόντο το ασπρόμαυρο τοπίο ενός πυκνοδομημένου αστικού κέντρου, τα μάτια των περαστικών εστιάζουν σε μία και μόνη πράσινη κληματαριά που ξεπετάγεται από την, σε σχήμα καρδιάς, σε τομή του κορμού.

Είναι η ελπίδα και η προτροπή να «Μην τα παρατάς ποτέ».

Tags
Back to top button