Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποχώρησε από συνέντευξη μετά από ερώτηση για την υπόθεση Κλίντον

Η Μόνικα Λεβίνσκι εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Channel 2, μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία σε ισραηλινό κοινό στο Τελ Αβίβ.

Η προγραμματισμένη συνέντευξή της, διακόπηκε αιφνίδια όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση Κλίντον και αποχώρησε από το στούντιο.

Η Μόνικα Λεβίνσκι, πρώην μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου και νυν ακτιβίστρια κατά του bullying, είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη αμέσως μετά το τέλος ομιλίας της στο συνεδριακό κέντρο της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Ωστόσο όταν ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού Channel 2 Γονίτ Λεβί τη ρώτησε αν ακόμη περιμένει μια συγγνώμη από τον Μπιλ Κλίντον 20 χρόνια μετά το σκάνδαλο, εκείνη απλώς αποκρίθηκε: «Με συγχωρείτε. Δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό» και γρήγορα αποχώρησε από το στούντιο.

Αργότερα, η Λεβίνσκι αποκάλυψε μέσω twitter ότι επέλεξε να διακόψει την συνέντευξη επειδή ένιωσε ότι παραπλανήθηκε από το Λεβί, καθώς η ερώτηση αυτή, δεν είχε συμφωνηθεί μεταξύ των συνεργατών της και της παραγωγής της εκπομπής. Η ακτιβίστρια επίσης σημείωσε ότι ο Λεβί της έθεσε το ίδιο ερώτημα την προηγούμενη ημέρα και εκείνη του ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια ερώτηση που ξεπερνά τα όρια. Η Λεβίνσκι εκτιμά ότι ο παρουσιαστής δεν σεβάστηκε την ίδια και την επιθυμία της να μην απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Κατά την ομιλία που παραχώρησε πριν τη επίμαχη συνέντευξη, η Λεβίνσκι μίλησε για την υπόθεση της σχέσης της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Μίλησε για τις αντιδράσεις που βίωσε, για την προδοσία φίλου που αποκάλυψε την υπόθεση αλλά και για το διαδικτυακό bullying και την online παρενόχληση που βιώνει έως σήμερα.

«Δεν πιστεύω ότι θα ένιωθα τόσο απομονωμένη αν ό,τι συνέβη το 1998 γινόταν το 2018» είπε η Λεβίνσκι. Περιέγραψε επίσης πως ένιωσε να έχει απορριφθεί από όλους ακόμη και από τη θρησκευτική κοινότητα.

Tags
Back to top button