Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Μισέλ Ομπάμα ξέρει να ντύνεται και φοράει την τεέυταία λέξη της μόδας (φώτο)

Η Μισέλ Ομπάμα με την τελευταία λέξη της μόδας στην Ιταλία… 

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της εκλογής του συζύγου της στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, τόσο με το μυαλό της, όσο και με το στιλ της, που άλλαζε διαρκώς και προσαρμοζόταν στην κάθε περίσταση.

Η Μισέλ Ομπάμα ακολουθούσε τη μόδα χωρίς το look της να είναι ποτέ επιτηδευμένο. Αλλαζε τα μαλλιά της, φορούσε τις λαμπερές και εντυπωσιακές τις τουαλέτες χωρίς να δείχνουν υπερβολικές και να τη φορούν κι έβαζε πάντα τις προσωπικές της πινελιές στην εικόνα της. 

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στους δρόμους του Μονταλτσίνο στην Ιταλία, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η Μισέλ Ομπάμα έκλεψε, όπως πάντα, τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση που είχε άκρως καλοκαιρινό ύφος. 

Επέλεξε μια από τις κορυφαίες και πιο θηλυκές προτάσεις της βιομηχανίας της μόδας και συγκεκριμένα ένα one-shoulder, oversized τοπ σε girly ροζ απόχρωση (αναμφισβήτητα αυτό είναι και το νούμερο 1 item που πρέπει να υπάρχει στη γυναικεία γκαρνταρόμπα), το οποίο είχε επάνω του λευκές λεπτομέρειες και το συνδύασε έξυπνα με λευκό cropped τζην με σκισίματα, λευκό τσαντάκι και λευκά, φλατ σανδάλια.

Tags
Back to top button