Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει 8 χρόνια μετά... (φωτό)

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της αποκάλυψε πως σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις που είχε κάνει με το σύζυγό της Μπαράκ κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του... και ενώ κάθε φορά που το προεδρικό ζεύγος υποδέχονταν επισήμους σατο Λευκό Οίκο, όλοι έγραφαν και ανέλυαν τα ρούχα της Μισέλ, κανείς δεν πρόσεξε πως ο Μπαράκ φορούσε πάντα το ίδιο σμόκιν!

Την αποκάλυψη έκανε η Μισέλ σε ομιλία της στην εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την Τρίτη. «Αυτό ήταν πολύ άδικο» είπε και πρόσθεσε πώς όλοι έβγαζαν φωτογραφίες της με όσα φορούσε από πάνω μέχρι κάτω, αλλά κανείς δεν είπε ποτέ πως ο πρόεδρος φορά πάντα το ίδιο σμόκιν.  

Η Μισέλ αποκάλυψε επίσης πως ο Μπάρακ ήταν περήφανος που έκανε μόνο 10 λεπτά να ετοιμαστεί κάθε φορά που είχαν επίσημο δείπνο και πως συνεχώς την πείραζε επειδή εκείνη καθυστερούσε στην προετοιμασία.

Tags
Back to top button