Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Μέρκελ για την νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δεν είναι ακόμη αυτή που θα προτιμούσε το Βερολίνο, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στην πολιτική ποσοτικής χαλάρωσης που εφαρμόζεται επί χρόνια με στόχο να υπάρξει ρευστότητα στην ευρωζώνη.

Κάνοντας μια εξαιρετικά σπάνια τοποθέτηση για την πολιτική της ΕΚΤ, που η γερμανική κυβέρνηση τονίζει παγίως ότι καταρτίζεται με ανεξάρτητο τρόπο, η Μέρκελ τόνισε ότι θεωρεί σημαντικό η Ευρώπη να επανέλθει σε μια πιο σφικτή κατάσταση.

«Δεν έχουμε ακόμη επανέλθει εκεί που θέλουμε σε ό,τι αφορά τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ», είπε η Μέρκελ, απευθυνόμενη σε εκπρόσωπους της βαυαρικής βιομηχανίας. «Τα καλά νέα είναι ότι όλες οι χώρες μέλη της ευρωζώνης καταγράφουν ξανά οικονομική ανάπτυξη. Εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί, κάτι που μας ενθαρρύνει (σ.σ. διότι μας δείχνει) ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button