Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Κίνα θα αγοράσει το ιρανικό πετρέλαιο που προοριζόταν για τις ΗΠΑ

Οι κυρώσεις που επέβαλλαν οι ΗΠΑ στην Τεχεράνη αναμένεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο, ωστόσο οι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ο κύριος στόχος, οι εξαγωγές αργού πετρελαίου του Ιράν, πιθανότατα απλώς να μεταφερθούν από μια ομάδα αγοραστών σε άλλη, όπως αναφέρουν οι πηγές.

Ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ από τον ενεργειακό τομέα, δήλωσε στη Wall Street Journal ότι η Ουάσιγκτον αναμένει η Κίνα να αγοράσει μεγάλο μέρος του πετρελαίου, που οι άλλοι δεν θα μπορούν υπό την απειλή αμερικανικών κυρώσεων.

Το Πεκίνο, σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αξιωματούχο, πιθανότατα θα κάνει τις αγορές μέσω της ίδιας τράπεζας που χρησιμοποίησε και προηγούμενες φορές προκειμένου να αποφύγει κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ έχουν απειλήσει με κυρώσεις «όλους, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας», όσους αγοράσουν ιρανικό πετρέλαιο μόλις τεθούν σε ισχύ οι κυρώσεις.

ΠΗΓΗ: Energy Press

Tags
Back to top button