Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H χριστιανοφοβία στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 36,6 % το 2016!

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Χριστιανοφοβίας ένας απολογισμός του  2016 δίνει μια προσωρινή εκτίμηση για χριστιανοφοβικές πράξεις που διαπράχθηκαν στη Γαλλία.Καταγράφηκαν συνολικά 373 τέτοιες ενέργειες (έναντι 273 το 2015, δηλ. μια αύξηση της τάξης του 36,6 % !).L’Observatoire de la christianophobie 6.1.17

Tα στοιχεία αυτά συνάδουν με το γενικότερο αρνητικό κλίμα κατά του χριστιανισμού αφού σύμφωνα με τελευταία έκθεση το 2016 σκοτώθηκαν για την πίστη τους 90 000 χριστιανοί ήτοι κατά μέσο όρος κάθε 6΄ ένας χριστιανός πεθαίνει για την πίστη του.Μισό δις χριστιανοί στερήθηκαν την ίδια χρονιά την ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης.

Σύμφωνα με το  , το 70% των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους το 2016 σκοτώθηκαν σε φυλετικές διαμάχες στην Αφρική.Το υπόλοιπο 30% δηλ.  27 000 άτομα σκοτώθηκαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις,την καταστροφή χριστιανικών οικισμών ή των άμεσο διωγμό από κυβερνήσεις.

dimpenews.com

Tags
Back to top button