Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κατερίνα Μονογυιού πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ τραγουδιού

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα». Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Λαγούρης και ο Πολυχρόνης Κορρές. Το βίντεο κλιπ μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral στα social media. 

Μάλιστα η βουλευτής τοποθετήθηκε με δήλωσή της για το συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως λέει η ίδια τα  πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το προεκλογικό της spot ως υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων τον Ιούνιο του 2019. Παράλληλα προσθέτει ότι τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Λευτέρη Πανταζή, Ματθαίο Γιαννούλη, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ γι’αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα. Τα πλάνα του videoclip τραβήχτηκαν για το προεκλογικό spot μου τον Ιούνιο του 2019 από τον Μάριο Τσίπο . Το αφιερώνω σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας », αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Tags
Back to top button