Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η γερμανική δικαιοσύνη πρότεινε την έκδοση του Πουτζντεμόν στην Ισπανία

Γερμανοί εισαγγελείς πρότειναν σήμερα την έκδοση του τέως προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν στην Ισπανία με την κατηγορία της εξέγερσης.
Δικαστήριο της Γερμανίας απεφάνθη τον Απρίλιο υπέρ της αποφυλάκισης με εγγύηση και υπό περιοριστικούς όρους του Πουτζντεμόν και επεσήμανε ότι η έκδοσή του στην Ισπανία είναι πιθανή βάσει των κατηγοριών περί διαφθοράς εκεί, όχι όμως βάσει της κατά πολύ σοβαρότερης κατηγορίας της εξέγερσης.
Ο Κάρλες Πουτζντεμόν συνελήφθη βάσει ισπανικού εντάλματος σύλληψης αφότου εισήλθε στη Γερμανία. Η Μαδρίτη κατηγορεί τον ηγέτη των αυτονομιστών για ανταρσία και διαφθορά αφού διοργάνωσε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιφέρειας.
Ωστόσο, οι Γερμανοί εισαγγελείς διαφωνούν με την απόφαση υποστηρίζοντας ότι είχαν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν υλικό βίντεο που τους προσκόμισαν οι ισπανικές αρχές, το οποίο πιστοποιεί την κατηγορία της εξέγερσης. Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς παρουσιάζει το υλικό βίντεο. Μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο, ο Πουτζντεμόν παραμένει ελεύθερος υπό περιορισμό στη Γερμανία.

Tags
Back to top button