Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Γερμανία στο «πλευρό» της Τουρκίας: «Μας συμφέρει μια ισχυρή τουρκική οικονομία»

Μπορεί οι σχέσεις Ερντογάν - Μέρκελ να φαίνονται ιδιαίτερα ψυχρές, ωστόσο όπως φαίνεται... business is business. Κι αυτό γιατί παρά την κόντρα Γερμανίας - Τουρκίας, το Βερολίνο δηλώνει πως έχει συμφέρον από μια ισχυρή τουρκική οικονομία.

Συγκεκριμένα αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς για τη βουτιά του τουρκικού νομίσματος, που έχει χάσει πάνω από το 40% της αξίας του έναντι του αμερικανικού δολαρίου φέτος.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει έκτακτες συνομιλίες μεταξύ των χωρών της Ομάδας των 20 (G20) για το θέμα αυτό. Η εκπρόσωπος δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς να σχολιάσει κανείς για την έκθεση γερμανικών επιχειρήσεων στην οικονομική κατάσταση στην Τουρκία και αρνήθηκε να αποτιμήσει τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα.

Tags
Back to top button